Testimonials

Arriverderci

Ik ken Nanda al een lange tijd en zij loopt mijn paarden geregeld na om te checken of ze ergens blokkades voelt.
Voor mijn Grand Prix paard Arrivederci (v United) en mijn Z2 paard Ebony Sollenburg (v Valdez) zijn deze behandelingen belangrijk omdat deze paarden op hoog niveau moeten presteren.

Als ik ergens een blokkade voel kan ik dat heel gericht aan Nanda vertellen waarna ze de paarden na loopt en waar nodig behandelt. Zo proberen we blessures te voorkomen.
Na behandeling is het altijd voelbaar verbeterd waardoor de paarden zich nog weer makkelijker kunnen bewegen. Nanda is heel rustig tijdens een behandeling, ook al zijn de paarden wat ongeduldig dan gaan ze tijdens de behandeling toch ontspannen. Nanda is zeer professioneel, goed bereikbaar en zij komt altijd op tijd en je hebt geen lange wachttijden.
Regelmatig komt Nanda voor onze klanten op stal (www.staldijkshoorn.nl).  Dat werkt super omdat ik de meeste paarden van het rijden of instructie ken.
Waar nodig kan ik Nanda weer van informatie over de paarden voorzien waar door zij specifieker kan behandelen.

Wonder

Wonder heeft regelmatig problemen met haar darmen.

Als ze last heeft, dan gaat ze haar lijf vastzetten, Nanda maakt Wonder altijd goed los, maar ook in tijden dat het goed gaat komt Nanda regelmatig controleren.

Soms heeft Nanda eerder door dat Wonder last heeft van haar buik dan dat Wonder aangeeft met rijden.

Nanda staat altijd voor je klaar en als het urgent is komt ze heel snel.

Nanda ziet en voelt veel en ik zou geen andere fysiotherapeut/chiropractor meer willen.

Balou

Balou heeft op jonge leeftijd haar voorste kruisbanden gescheurd, uiteraard is dit geopereerd, maar daarna is er vrij veel artrose in de knieen ontstaan.

In de rug heeft zij dit opgevangen en omdat zij toch steeds stijver ging lopen besloten we naar Nanda te gaan voor fysiotherapie behandelingen en hydrotherapie.

In het begin kwamen we 1 keer per 2 weken, maar inmiddels komen we ongeveer 1 keer per 5 weken. Dit om een vinger aan de pols te houden en ervoor te zorgen dat Balou zo mobiel, en dus zo pijnvrij, mogelijk blijft. De behandeling bestaat uit massage, mobilisatie (wanneer nodig kraken), adviezen en hydrotherapie.

Juno

Half-jaarlijks ga ik bij Nanda langs om mijn honden een check-up te geven en een enkele keer ga ik langs wanneer ik het idee heb dat mijn hond ‘niet lekker in zijn vel zit’.

Met mijn honden doe ik aan agility en volg ik diverse trainingen bij de hondenschool.  Mijn instructrice heeft een oplettend oog en dat is fijn, want zo ben ik er altijd snel bij wanneer een blessure dreigt. Mijn honden hebben dan ook meestal maar een enkele behandeling nodig.

Ik zou anderen ook zeker aanraden om bij haar langs te gaan.

 

Hoe gezond is uw dier? Maak een afspraak!