Over mij

Privé

Dat ik met dieren zou gaan werken dat stond vast.

Van huis uit waren er dieren in alle soorten en maten en vanaf 9-jarige leeftijd reed ik paard.
Als klein meisje reed ik dressuur en sprong ik met mijn pony`s, maar inmiddels heb ik drie dressuurpaarden.
Semilyo Sissi heb ik uitgebracht in het Z2, mijn vriend heeft haar daarna van mij overgenomen en inmiddels geniet zij van haar pensioen.
Finnley Sem heb ik zelf gefokt.
Fuenta rijd ik in het M2 dressuur. Mijn vriend heeft paard Girona waarmee hij dressuur en springen beoefent.
James is onze kat van het jaar 2017.

Carrière

Als 17-jarige begon ik met de humaan fysiotherapie opleiding in Utrecht met als doel zo snel mogelijk dierfysiotherapie te gaan studeren, dat lukte, want 6 jaar later had ik de studie dierfysiotherapie in Barneveld afgerond.
Jaren geleden rondde ik de FES af, Focus on the Equine Spine, de befaamde chiropractie opleiding uit Amerika.

Uiteraard volgde ik (en nog steeds) allerlei cursussen omtrent de paarden- en honden behandelmogelijkheden zoals dry needling, taping, werken aan de hand, etc. Tevens ben ik regelmatig in het buitenland te vinden voor symposia en meerdaagse congressen.
Sinds drie jaar ben ik docente aan de opleiding dierfysiotherapie bij het CDB te Barneveld, daarnaast begeleid ik studenten in de praktijksituatie en neem ik examens af.

Vrijwel meteen nadat ik mijn diploma behaald had als dierfysiotherapeute werd ik benaderd door Sterkliniek Korte Akkeren, er kwam een hydrotrainer, de vierde in Nederland, en nog steeds werk ik met heel veel plezier met dit geweldige team.
Voor de paarden werk ik veel samen met DAP Bodegraven, maar uiteraard ook met andere klinieken. Regelmatig overleg ik met andere disciplines zoals zadelmakers, hoefsmeden, etc.
Kijk voor de behandellocaties voor paarden en honden op de pagina Contact.

Kleine impressie

Over mij

Hoe gezond is uw dier? Maak een afspraak!